Maansiirto ja piharakentaminen

Kaivuu ja Kuljetus T Skyttä Oy toteuttaa monipuoliset maansiirtotyöt, kuten mullan ja soran toimitukset Hyvinkään seudulla. Toimitamme pihaan saakka multaa ja soraa ja viemme samalla ylijäämämaat pois. Saat meiltä myös piharakentamisen palvelut avaimet käteen -periaatteella, aina pohjatöistä nurmetukseen saakka.

Piharakentaminen alkaa aina maanrakennustyöllä, sillä onnistunut pihaprojekti edellyttää laadukkaasti toteutettuja pohjatöitä. Toteutamme kaikki piharakentamiseen kuuluvat maanrakennus- ja maansiirtotyöt: rakennamme salaojat, pihan kallistukset ja kestävän pihan edellyttämät routaeristykset sekä perustamme ja kylvämme nurmikon tai asennamme siirtonurmen. Toteutamme piharakentamisen aina huolella ja laadukkaasti, jotta pihanurmesi saa parhaat edellytykset kasvaa ja kukoistaa. Nurmikon kasvualustaksi soveltuu loistavasti oma Hirrnu-multamme.

Hyvin tehdyt pohjatyöt ja pinnan muotoilu ratkaisevat rakenteiden pysyvyyden ja kestävyyden. Pintaa muotoillessa, toteutamme rakennekerrokset nurmikoille, käytäville, istutuksille ja hiekka-alueille. Samalla huolehdimme pihan salaojituksen, suodatinkankaat, eristeet sekä tarvittavat rakenteet kaapeleille ja putkille.

Palvelemme rakennusliikkeitä, kiinteistöpalveluyrityksiä, taloyhtiöitä, yksityisiä tahoja sekä julkista sektoria. Kun kaipaat piharakentamisen ammattilaista, ota yhteyttä meihin. Toteutamme maansiirtotyöt kymmenien vuosien kokemuksella ja palvelemme joustavasti panostaen laatuun.

Ota yhteyttä